Nieuws
Posted in

De Hoven Passage presenteert; GEDICHTENWEDSTRIJD “Dichterbij Delft”

Posted in

Winkelcentrum De Hoven Passage in Delft nodigt alle poëzieliefhebbers uit om deel te nemen aan de gedichtenwedstrijd ‘Dichterbij Delft”. Deze wedstrijd biedt een platform voor zowel amateurdichters als ervaren poëten om hun talenten te tonen. Deelnemers aan de gedichtenwedstrijd worden beloond met hun gedicht op een etalageruit in De Hoven Passage.

Over de wedstrijd

De gedichtenwedstrijd “Dichterbij Delft” staat open voor deelnemers van alle leeftijden. Of je nu een doorgewinterde dichter bent of gewoon een passie hebt voor schrijven, deze wedstrijd biedt een kans om je werk te laten zien. Een selectie van alle ingezonden gedichten zullen levensgroot op etalageruiten verspreid door De Hoven Passage te zien zijn, waardoor een levensgroot boekwerk ontstaat vol bijzondere gedichten.

Glazen Radiohuis
Deze wedstrijd is in het leven geroepen naar aanleiding van het Glazen Radiohuis dat van 11 t/m 14 september bij De Hoven Passage staat. Het Glazen Radiohuis vraagt aandacht voor taal en het tegengaan van laaggeletterdheid.

Nog te jong om zelf te dichten?
Aan de jonge bezoekers is ook gedacht, zij kunnen op zoek gaan naar letters. Op verschillende etalageruiten zijn letters geplakt die samen een zin vormen. De speurkaartjes liggen bij alle winkels en kunnen ingeleverd worden bij De Readshop Kempers. Voor de eerste 200 deelnemers hebben we een kleine attentie. En iedere deelnemer maakt kans op 1 van de 3 cadeaupakketten.

Hoe deel te nemen?
Mensen uit Delft of zij die een bijzondere relatie met Delft hebben, kunnen van 28 juni tot 29 juli hun gedicht inzenden via de website: dichterbijdelft.nl. Een vakjury maakt een selecteert de gedichten die op de winkelruiten komen. Wanneer alle gedichten geplaatst zijn, mag het publiek stemmen op hun favoriete gedicht. De winnaar van de publieksprijs en de winnaar van de juryprijs worden live tijdens de uitzending van het Glazen Radiohuis op zaterdag 14 september bekend gemaakt en ontvangen een leuke attentie.

Alle voorwaarden en regels over de gedichtenwedstrijd staat op de website van De Hoven Passage.

Doe mee aan Dichterbij Delft en laat je woorden spreken!

Kijk voor meer informatie op; https://dehovenpassage.nl/
FB: https://www.facebook.com/DeHovenPassage
Insta: https://www.instagram.com/dehovenpassage/

Reactie plaatsen